Arjen höpinöitä

Salmun perhe

Share |

Perjantai 17.2.2023 klo 9.32 - Petra-


No niin nyt päästiinkin, sitten meidän perheeseen. Mistähän sitä aloittaisi.


Kaikkihan jo tiesikin, että olen Etelän tyttöjä ja eksynyt tänne Pohjanmaalle edullisen asumisen perässä. Ammatiltani Media-Assistentti. (Lastenhoitaja, lääkäri, hoitaja, pankkiiri, siivooja, kokki, puutarhuri, palomies, opettaja jne)


Minulla on kolme poikaa 10v, 13 ja 14v sitten löytyy Prinsessa 4v ja meidän yhteinen Fanni prinsessa 1v. prinsessat.png     Mieheltä löytyy aikasemmasta liitosta poika 7v, tytöt 13v ja 16v.


Noniin tässä vaiheessa varmaan jo menitte aivan sekasin ja aloitte ihan laskemaan kuinka monta meitä olikaan.
Joo kymmenen henkeä meitä tässä talossa asustelee aina joka toinen viikko.
Voitte vaan kuvitella , että meillä on melko härdelliä välillä .. Meillä on sellainen uusioperhe mitä en olisi koskaan uskonut saavani. Jotenkin meillä kaikilla vain ajatukset ja tavat kohtaa.. On kyllä ollut aivan ihmeellistä tämä yhteinen matka jonka uskomme tietenkin jatkuvan hautaan asti. Menimme naimisiin 11.11.21 ja päivääkään en ole VIELÄ katunut.kokoperhe.jpgyheteiskuvakukka.jpg

Teemme paljon perus arkisia asioita yhdessä, kuten kuskaamme lapsia sinne tänne tonne, touhuamme mökkien parissa jne.. Tämä on meidän perheen vahvuus.
Saa vaan ihmetellä kun lueskelee facebookissa uusioperhe keskusteluja kuinka vaikeaksi ihmiset elämänsä tekee, kun naristaa kaikesta mahdollisesta.
Perheessä kuin perheessä tarvii tehdä komppromisseja oli se sitten ydin- tai uusioperhe. Meillä ei ole sun ja mun lapsia, vaan kaikki ovat tasavertaisessa asemassa. Huomaamatta lähdin jo uusioperhe aiheeseen, mutta sehän me ollaan.


Meillä on kaksi jalkapallon pelaajaa, jotka pelaavat K-pallossa. Oliskohan tässä aihetta kirjoittaa FUTISÄIDINELÄMÄÄ ..futis.jpg


Mieheni on kotoisin kalajoelta ja täyttää kohta 40-vuotta huhu..
Seppo Pelaa sählyä K-pallossa ja metsästää. Hän aloitti kaupungilla lomittajana kun meiltä tosiaan karja lähti tammikuussa 2023.
Minulla harrastuksia on sitten varmaan tämä kirjoittaminen, valokuuvaminen , salilla käyn kun ehdin ja jaksan sekä lastenhoito.

Meidän teinit käy välillä jääkaapilla ja vessassa. Joskus jopa huikkaavat mennessään Moro. Huoneista joskus kuuluu omg mä kuolin , perk....jne.


Neljä lapsistamme hokevat pääosin kokopäivän ÄITIIIII TAI ISIIII..

Käymme ainakin kolmesti vuodessa perhelomilla ja hoidamme tottakai meille aikusillekkin oman yhteisen lomamme paristi vuodessa. Parisuhteemme on se, joka kannettelee kuitenkin tätä kokonaisuutta pystyssä.


viimeisin perhe lomamme oli syyslomalla, jonka vietimme Rovaniemellä.
Kävimme Ranuan eläinpuistossa ja tottakai joulupukin maassa.jouluperhe.jpg lintsi.jpg
                                                                                                                         

Viime kesänä käytiin Linnanmäellä Helsingissä. Teemme kesällä aina retken Nurmijärvelle, koska Äitini ja ystävät siellä.

Seuraava perhe lomamme on hiihtolomalla eli aivan kohta . Tämän loman vietämme vuokatissa.

Meistähän löytyy pieni esittely myös meidän kotisivulla https://www.salmunmaatilamatkailu.com/teita-palvelee

Mökkiläistemme lapset usein ystävystyvät meidän lasten kanssa. Saakin tulla rohkeasti kysymään peli/leikki seuraa.. Pojat mielellään ainakin potkivat palloa, pelaavat koripalloa, kalastavat jne.

Avainsanat: perhe, salmu, uusioperhe, maatilamatkailu, mökkivuokrausta, futisäiti,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini