Varausehdot

VUOKRAUSEHDOT

Varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Ilman huoltajaa majoittuvilta alaikäisiltä vaaditaan huoltajan kirjallinen sitoumus, joka toimitetaan majoituskohteen vuokraajalle ennen majoituksen alkua. Huoltaja on tällöin korvausvelvollinen mahdollisten vahinkojen sattuessa.

Ei nuorisoporukoille

Kesäsonkina ajalla 1.6-31.8 minimi varaus 4vrk!

(jos varausten väliin jää lyhyempiä aikoja niin silloin onnistuu lyhemmätkin ajat)

Asiakas tuo mukanaan omat liinavaateet jollei vuokraa niitä mökin omistajalta. (10e/hlö) ja vastaa kohteen siivouksesta vuokra-aikana ja sen päättyessä ellei toisin ole sovittu. Mikäli loppusiivousta ei ole suoritettu, on kohteen vuokralle antajalla oikeus veloittaa asiakkaalta siivouskulut vähintään 80e.

VARAAMINEN

Mökin voi varata puhelimitse numerosta:

Seppo 040 5380347
tai sähköpostin kautta osoitteessa salmunmaatilamatkailu@kotinet.com

Ajankohtaisen varauskalenterin näkee myös nettimökissä missä voit tehdä varauksen suoraan osoitteessa:

https://www.nettimokki.com/kalajoki/12695


Varaajalta tarvitsemme henkilötiedot, osoitteen ja puhelinnumeron, sekä majoittujien henkilömäärän.

Tullessaan varaajan tulee täyttää matkustajakortti.

MAKSUTAPA

Varauksen tehtyään asiakas saa pankkisiirtolomakkeet ennakko-ja loppumaksua tai koko vuokrasumman maksamista varten etukäteen. Laskun/tilinumeron laitamme joko sähköpostilla tai paperilaskun postitse. Varausmaksu on 1 vuorokauden hinta joka maksetaan heti ja loput maksetaan noin viisi viikkoa ennen varauksen ajankohtaa.

Mökin varattuasi maksat yhden vuorokauden hinnan heti varausmaksua ja sitä ei palauteta jos perut varauksesi.

Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun (1 vuorokauden hinnan) eräpäivään mennessä. Vuokralleantajalla on oikeus perua varaus, mikäli suoritusta ei ole maksettu eräpäivään mennessä ilman erillistä ilmoitusta vuokraajalle.

Jos varaus tehdään esimerkiksi vasta saman päivän aikana eikä laskutusta ehditä hoitaa, mökin voi myös maksaa käteisellä tullessanne avaimia vastaan.

Tarvittaessa maksuista voidaan neuvotella tapauskohtaisesti asiakkaan kanssa.

PERUUTUKSET

Peruutus on aina tehtävä meille mahdollisimman pian

Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa:

Vähintään 5 viikkoa ennen oleskelun alkamista, palautetaan vuokrasumma vähennettynä peruutuskuluilla jotka ovat yhden vuorokauden hinta mökissä. (eli noin 50-130e riippuen majoituskohteesta) Tämän jälkeen tehtyä peruutusta ei enää korvata asiakkaalle takaisin.

Asiakkaalla on oikeus saada meille maksamansa summa takaisin, vähennettynä kuluilla joka on yhden vuorokauden hinta, mikäli peruutus johtuu syystä, että asiakas itse tai hänen kanssaan samassa yhteistaloudessa elävä henkilö vakavasti sairastuu, joutuu vakavaan onnettomuuteen tai kuolee. Edellä tarkoitettu tapahtuma on osoitettava luotettavalla tavalla (esim.lääkärintodistus).

AVAINTEN LUOVUTUS

Normaalisti mökki on käytössänne tulopäivänänne 15.00 jälkeen.
Mökin luovutus on lähtöpäivänä klo 12:00 mennessä, jos mökille ei ole aikaisempaa varausta lähtöpäivänänne, niin voitte olla mökille klo.15.00 saakka, tai sopimuksen mukaan. Mökille voi myös tulla aikaisemmin kuin klo 15 jos muita asiakkaita ei ole. (sovittava erikseen)
Varauksen voitte tarkistaa mökin luovutuspäivän edeltävänä iltana (pidempään oltaessa) tai soittamalla mökin omistajalle.


Avaimet voitte jättää lähtiessänne mökille keittiön pöydälle, ulko ovi lukkoon. Ilmoita minulle lähdöstäsi viestillä numeroon 0407067368.

OLESKELU LOMAKOHTEESSA

Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 15 lähtöpäivään klo 12 ellei asiaa ole toisin sovittu.

Asiakkaalla on vuokra-aikana käyttöoikeus mökkiin ja sen varustukseen sekä pihapiiriin. Mökille on ilmoitettu tietty vuodepaikkojen määrä. Mikäli kohdetta tai sen pihapiiriä käyttää enemmän henkilöitä kuin mikä mökin henkilömäärä on, asiasta on sovittava vuokranantajan kanssa etukäteen.

Henkilömäärä on ilmoitettava kohdetta varattaessa ennen varauksen alkamisajankohtaa. Henkilömäärän ylittävistä henkilöistä veloitetaan 10 €/hlö/vrk.Asiakas tuo mukanaan liinavaatteet, tai vuokraa ne talolta 10e/hlö.

Asiakas vastaa mökin ja sen pihapiirin siisteydestä sekä jätteiden lajittelusta (ohjeet mökillä) vuokra-aikana ja sen päätyttyä. Mikäli vuokrauksen päätyttyä ei siivousta ole tehty, omistajalla on oikeus periä korvaus, vähintään 80 €, mökin ja sen pihapiirin siiivoamisesta.


Lemmikkieläimet ovat tervetulleita mökeillemme, mutta ne eivät saa oleskella vuoteissa tai huonekaluilla. Mökki ja pihapiiri on jätettävä siistiksi! (lemmikkimaksu 10e/eläin)

HENKILÖMÄÄRÄ

Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä on ilmoitettu. Teltan, asuntoauton ja -vaunun käyttö lomakohteen tontilla ilman vuokralleantajan lupaa on kielletty.

VAHINGOT

Asiakas on velvollinen korvaamaan majoituskohteelle, sen pihapiirille tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot suoraan omistajalle. Majoituskohde ja sen irtaimisto tarkistetaan aina vuokrauksen jälkeen.

Tupakoinnista huoneistossa peritään vähintään 80€ siivouskulu jälkikäteen.

HÄIRIÖ TAI VAARATILANTEESTA JOHTUVA VUOKRASOPIMUKSEN PURKAMINEN

Mikäli vuokralainen ei vuokralleantajan edustajan antamasta huomautuksesta huolimatta lakkaa aiheuttamasta häiriötä tai vaaraa samassa tai naapurikiinteistössä oleville, on vuokralleantajalla oikeus purkaa vuokrasuhde välittömästi. Kaikista yllä olevista toimenpiteistä aiheutuneet kulut laskutetaan varaajalta.